Irodánk

A DEÁK ÜGYVÉDI IRODA 2004-ben alakult Budapesten. Alapítója Dr. Deák Attila ügyvéd, aki jogi tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának nappali tagozatán fejezte be Cum Laude minősítéssel. Az ügyvédi iroda alapítója korábban a Rendőrtiszti Főiskola nappali tagozatán kiváló minősítéssel szerzett diplomát, így – elsősorban a büntetőjog területén – az elméleti ismeretek mellett nagyfokú szakmai, gyakorlati tapasztalattal bír.

Mérleg A DEÁK ÜGYVÉDI IRODA célja, hogy magas szakmai színvonalon, gyors, hatékony és eredményes megoldásokat találjon az ügyvédi irodához forduló ügyfelek számára. Ennek keretében elsősorban arra törekszünk, hogy ügyfeleink részére korrekt, részletes tájékoztatást nyújtsunk az adott probléma, jogügylet jogszabályi hátteréről, hogy a kellő információk birtokában tudjuk közösen kiválasztani az ügyfél számára leginkább hatékony és költségkímélő megoldást. Nem titkolt célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszabb távú, az ügyvéd és az ügyfél közötti bizalmon alapuló kapcsolatot építsünk ki.

"Ha jó ügyet védsz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak, kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek? Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, s ezért jó volt az, amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az ügy igazával, melyet meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek, vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak, elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet védesz."
(Márai Sándor)